maandag 3 september 2012

Officieel werkloos

Tekort aan leraren in het (secundair) onderwijs?
Bullshit.
Anders zat ik vandaag niet thuis, werkloos te wezen met een uitkering die al € 100 (!) minder bedraagt dan vorige maand.

Ofwel ben ik een leerkracht onder het gemiddelde Vlaamse niveau. Kan ook.
Kies maar.

6 opmerkingen:

  1. je hebt volledig gelijk! Er worden heel wat domme uitspraken gedaan. De factor geluk is heel hoog om vast werk te vinden in het onderwijs. En veralgemening maakt het alleen maar moeilijker voor wie werk zoekt en er geen vindt.
    lees ook klasse: http://www.klasse.be/leraren/28610/28610/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik moest ook aan jou (en een paar vrienden die ook leerkracht zijn en het moeilijk hebben) denken toen ik die uitspraak hoorde.

    Ja ze zijn bezig met de uitkeringen aan het verminderen. Erg voor mensen die kunnen bewijzen dat ze werk zoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het geen wat ik erg vind is dand at ik een jaar ben gaan studeren (ok, tis niet gelukt, maar toch de intentie) waarbij ze u afsturen met een bijdrage die net groot genoeg is om n tankbeurt per maand en 4 frituurbezoeken te betalen en nu ik voor 1 keer ff steun nodig heb ze al direct gaan snijden.
    'k Heb het al gezegd thuis: dat ons mama een hoofddoek moet gaand ragen, een gezinszonnebankkuur en gebrekkig Nederlands en 't zal allemaal wel vooruit gaan dan.
    Sorry :D ben er gefrustreerd van aan't geraken

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat niet alleen, los daarvan zorgen ze er ook voor dat véél mensen die geen grote zak met geluk bij zich hebben, gedwongen worden om thuis te blijven wonen bij de ouders. Niet dat bij de ouders wonen op zich een slechte zaak moet zijn, maar tegenwoordig red je het zonder je ouders gewoon niet meer :(

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik snap je frustratie maar al te goed, alles kost tegenwoordig geld hé en solliciteren of zelfs maar een opleiding willen doen, kost handen vol geld.

    BeantwoordenVerwijderen