maandag 2 juli 2012

Lance le Tour 2012






Zaterdag met de mama naar Luik geweest om naar te Tour te kijken. Even na Hasselt zat diene trein echt stampensvol. En ineens moesten er in een Waals stationnetje nog een ganse hoop bij, denk dat er veel zijn blijven staan omdat er er niet opgeraakten. In de terugreis naar huis, ongeveer hetzelfde verhaal waardoor we zowel in het oprijden als terugkomen aankwamen met een vertraging van dik 20 minuten.

In Luik zelf veel volk. Amai, we hadden een plaatsje op de eerste rij, kleine 100m na de aankomst waar we dachten alles goed te kunnen zien en veel cadeautjes te kunnen opvangen van de caravaan. Nougatbollen, ze hebben niks gesmeten :( en dat terwijl ze nog hopen liggen hadden op hun auto's. Eervolle vermelding van de Skodapromomensend at ze toch nog terugkwamen om cadeautjes uit te delen, met dank aan de mooie promoboy die mij een armbandje gegeven heeft. Hehe. Wel geluk was dat we bijna alle renners van dichtbij en op een 'rustig' tempo hebben kunnen bewonderen tijdens de opwarming. Vandenbroeck, Vanendert, Gilbert, Evans, Roelandts, Cavendish enz. zijn één tot twee keer gepasseerd. Eens de rit echt bezig was zoefden ze voorbij, en met die helm wist je echt niet meer wie wie was. Dus da's wel fijn geweest!

Al bij al was het tof om dat eens van dichtbij te kunnen bekijken en eens te zien hoe groot het circus is, en het is een circus én groot. Weer een ervaring rijker :D, alleen ga ik de volgende keer staan daar waar ze wél cadeautjes gooien!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten