woensdag 22 april 2015

De sossen doen het weer

De socialisten staken nog eens, met als gevolg dat ook de trimestriële spoorstaking weer een feit is en waardoor bibi uiteraard weer maar eens een uur deed om naar Leuven te rijden. Kunnen we afspreken dat als de socialisten nog eens de ambetanterik uithangen, enkel socialisten daar last van hebben. Eigen volk eerst in die context.
Persoonlijk heb ik het een beetje gehad met al die acties 'tegen' de regering en 'tegen' de N-VA en de 'rechtse, asociale' partijen waar toch wel meer dan 1 Vlaming op 3 voor gestemd heeft in mei vorig jaar - dus niet memmen nu. Het wordt hoog tijd dat de vakbonden (en dan vooral de groene en de rode) eens een 'in your face' toegewerpt krijgen als in: door jullie nodeloos en veelvuldig gestaak moet er nog meer bespaard worden. Kunnen al die sociale en geëngageerde mensen eens fameus, en terecht, vies bekeken worden. Als ik binnen 40 jaar op pensioen ga, zou ik graag nog een pensioen krijgen. De mensen die nu binnen 5 i.p.v. 3 jaar op pensioen kunnen gaan, moeten mijn generatie niet opzadelen met meer budgetproblemen en gedoe. Gewoon sociaal zijn: doe het voor jullie (klein)kinderen.
 
Het wordt ook stilaan duidelijk waarom er met rood verbeterd wordt in de scholen: om al van kleinsaf aan aan te leren dat je zo ver mogelijk moet wegblijven van rood geïnspireerde organisaties omdat ze alleen maar tegenwerken en er niks goeds in zit dan gestaak en mensen pesten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten