donderdag 7 juni 2012

L'Attentat

Vandaag het tijdens mijn examen nog gehad over Sharia4Belgium, over een vraag over het boek 'L'Attentat' (voor de geïnteresseerden). Ging vooral over het deeltje integrisme (Kerk en Staat = 1, in dit geval dus sharia als basis voor wetgeving). Heb het uiteindelijk nog vergeleken met Hitler, hij maakte ook gebruik - of misbruik - van de democratie om zijn slag te slaan en S4B doet hetzelfde, zich beroepen op vrijheid van meningsuiting om hun verhaaltje te verkondigen in een hoop dat ze op een dag hun slag slaan en het hier voor het zeggen hebben.
.
Hoor ik deze middag dat die woordvoerder aangehouden is. Het lijkt erop dat er eindelijk gerechtigheid gaat gebeuren. Niet te veel medelijden tonen met diene mens en zijn vriendjes. Nationaliteit afpakken om aan te tonen dat zo'n mensen het niet waard zijn om Belg te zijn en dan ergens in een vrachtvliegtuig richting land van herkomst. Enkel ticket, als ze zo'n bosaap daar willen ten minste. Desnoods verbannen, er zal rond de Noordpool nog wel ergens een ijsschots vrij zijn zeker, kan hij en zijn 'zuster' goed ingepakt in een nikab zijn onzin verder verkondigen.

Om te besluiten dat het soms jammer is dat de doodstraf niet meer bestaat in België... zou een oplossing zijn. Hoewel, dan zullen er wel weer een paar andere bosapen zijn die hem verheerlijken als martelaar. Dan toch maar een Noordpoolijsschots :D. Kan hij nog diene als hapje voor de ijsberen.
Enfin, om maar te zeggen dat ik me goed heb laten gaan op het examen :D.

Nog 18 dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten