vrijdag 9 augustus 2013

84

84.
Da's het aantal mensen dat ik deze week aan het werk heb gezet. Vorige week 80, en ik dacht dat dat dé topweek zou zijn qua aantal: studenten die op 31 juli stopten en studenten die op 1 augustus begonnen. Ik kon beter. En ik zit alleen, al sinds 18 juli draai ik alleen de unit. De week van 18 juli hadden we 64 werkenden, 3 weken later heb ik er 20 bij gecreëerd. Wetende dat onze unit met 2 voltijdse consultants productief draait vanaf 77 werkenden en dat een 2e consultant nodig is om ademruimte te hebben vanaf een 60-tal werkenden.
Mijn manager vertelde me deze week dat ik een natuurtalent ben. De eerste keer dat ik weet dat iemand tegen mij zegt dat ik een natuurtalent ben. En ze zal haar redenen hebben: mijn werkenden en vacatures stromen gewoon 'vanzelf' binnen, terwijl dat pakweg 3 maanden geleden absoluut niet het geval was. Nog volgens mijn manager komt dat omdat de bedrijven terug vertrouwen hebben in Randstad/consultants van de unit (= ik en mijn collega). Was wel gevleid :).

En het leuke is: ik dacht dat ik ging moeten zwoegen, zweten , zuchten, klagen en wat nog meer om gedurende het verlof van mijn collega het schip 812 te laten drijven en niet te laten zinken; tot op heden slaag ik er zelfs in om mijn schip te ... euh pimpen. En het gaat allemaal vrij vlot.

Ik bereid me nu al stiekem mentaal voor op mogelijke lijken die uit de kast gaan vallen.

vrijdag 2 augustus 2013

(...)

Ik ben officieel gesmolten. Dankzij een aircoloos-kantoor.
En ik ben gewoon goed bezig op het werk. Dankzij mezelf.