dinsdag 25 juni 2013

Helpende hand

Vandaag gaan helpen in Aarschot wegens onderbezetting. Was wel eens leuk, om eens echt dicht bij huis te werken. Moest ik in Leuven gezeten hebben, dan was ik nu ongeveer bijna in het station van Aarschot.
't Was wel rustig. Heb 3 mensen gezien en denk een kleine 10 telefoons ofzo? Volgens mijn collega was het erg rustig vandaag. Wel veel raar volk zien passeren.

donderdag 20 juni 2013

Routing

Vandaag bezoeken gedaan. In en uit die auto, in en uit een gebouw; met dit weer heb ik er vooral door gezweet en geplakt. Heb er niet veel uitgehaald. Helaas :(. Behalve dan dat ze niet met interim werken, of geen vacatures hebben of net hebben aangeworven.
Ik ben duidelijk succesvoller als ik bel naar bedrijven dan wanneer ik er langs ga.

dinsdag 11 juni 2013

Tipi

Deze morgen op de trein was er iemand bezig dat hij een tipi gekocht had. En hij zou er in gaan wonen, in Schaffen tussen het groen. Met een slaapkamertje in, een houten vloer enz. Het was zijn droom geweest om in een tipi te wonen.

Dromen, ok. Ik droom er ook van om hot and stunning te zijn en à la Dagobert Duck in het geld te zwemmen. Maar hoe komt iemand op het gedacht om echt in zo'n tipi te gaan wonen? Hoe staat zo'n mens dan op? Met het idee: laten we eens onnozel doen en in een tipi gaan wonen! Of: ik ben een geitenwollensok, en ze zullen het geweten hebben: ik koop een tipi!
 
Leg het mij uit.